Mi pedig már azelőtt is itt voltunk, és különben is, a pirézek ellopták a lovainkat. Akik ha vissza is jönnek, nem lehetnek a Domb urai, mert ők maguk is tulajdon.

Elküldve: 19 január 2014 - 11:19
Hősöket már Popolous 3-ban se tudtál konvertálni.
Sucks to be You. De majd ha 30as leszel, elintézzük a nádasban
Mivel nagyon jól elszórakoztok, én is bejövök a képbe: a domb alján egy maxra kitolt, 80-as paladin jelenik meg a legújabb itemekkel, és egy másodperc alatt kompótok lesztek. Amint a quest meg van, a domb az enyém, mert már nincs se ellenség, se mob.
Elküldve: 19 január 2014 - 12:29
Mivel nagyon jól elszórakoztok, én is bejövök a képbe: a domb alján egy maxra kitolt, 80-as paladin jelenik meg a legújabb itemekkel, és egy másodperc alatt kompótok lesztek. Amint a quest meg van, a domb az enyém, mert már nincs se ellenség, se mob.
Viszont milel nagyon laggosak vagytok és kidob a szerver nem marad más fent csak én ezért elfoglalom a dombot. Innentől Enyém a Domb!
Elküldve: 19 január 2014 - 21:20
Jarkore, te mióta vagy hős? A kikeletlen sárkánytojást simán átkonvertálja a pap, cö
Amint visszaenged a szerver jövök a 85ös full BT sámánommal és a kiskarimat megbosszulandó elgyepálom a gagyi 80as palát meg a Turbókutyát, aztán totemekkel körberakom a dombot, ami immáron megint az enyém
Elküldve: 20 január 2014 - 14:44
Stary: Cairne Bloodhoof-t nem győzi le senki!
Mivel a totemek épületnek számítanak, beküldök pár földelementált, amik 4x annyit sebeznek épületek ellen. Az utolsó totem után mondok egy gyors köszönetet Chtulhu-nak, aki mindezt lehetővé tette
"That's what she said!"
Elküldve: 25 január 2014 - 10:42
Stary: Cairne Bloodhoof-t nem győzi le senki!
Mivel a totemek épületnek számítanak, beküldök pár földelementált, amik 4x annyit sebeznek épületek ellen. Az utolsó totem után mondok egy gyors köszönetet Chtulhu-nak, aki mindezt lehetővé tette
![]()
Elzavarlak aludni a gép elől és elfoglalom az igazi dombot a virtuális helyett.
Elküldve: 12 március 2014 - 23:11
Mivel láthatóan a dombnak nincs gazdája, felmásztam a tetejére, és kitűztem a zászlómat.
A domb az enyém

Elküldve: 20 március 2014 - 00:28
Agyadra ment a Dota, ezért beadlak egy leszoktató táborba. Távolléted alatt természetesen vigyázok a dombra.Nether Swap-ot tolok Zuzu-ra, így helyet cserélünk, nyomok rá egy stunt is, hogy ne ugráljon. És körbewardozom a dombot, amíg nem figyel senki.
Mare of the Night, Stallion of the Sands
Elküldve: 20 március 2014 - 20:11
De a LoL óta tudjuk, hogy a napszemüveg megvéd a nap káros sugaraitól, így kényelmesen odasétálok, és elfoglalom a bázist, amíg a lovak a domboldalon kergetőznek..
http://KekPafrany.deviantart.com
"We don’t like spicy food. Once we found red fang-shaped fruit among the cargo of a shipwreck. We ate it and regretted it loud and long!"
Elküldve: 20 március 2014 - 22:20
Viszont esős időt mondtak ezért a napszemüvegben semmit sem fogsz látni és amíg körbe-körbe sétálsz vakon addig én birtokba veszem a dombot
Elküldve: 13 szeptember 2014 - 22:58
Amíg építetted az erődítményt téglának álcáztam magam és mikor nem figyeltél kimásztam a falból és belülről kiűztelek Mondik Noémi rajzaival így enyém lett a domb az erődítménnyel együtt!
Also tagged with one or more of these keywords: Domb, játék
Egyéb →
Hirdetések →
[ELADÓ] Xbox 360 elite+játékok+Guitar hero warriorsSzerző Grion , 23-szept-2017 ![]() |
|
![]()
|
||
Játékok →
Számítógépes →
ArmelloSzerző Crutio_Astaroth_Chaos , 14-jún-2016 ![]() |
|
![]()
|
||
Játékok →
Számítógépes →
RunescapeSzerző Sembre , 18-febr-2016 ![]() |
|
![]()
|
||
Játékok →
Számítógépes →
XCOM - Enemy Unknown/Enemy Within // XCOM 2 HYPESzerző Miststalker , 06-jún-2015 ![]() |
|
![]()
|
||
Játékok →
Fórumos →
Játék - Válaszolj a legutolsó kérdésre és tegyél fel új kérdéstSzerző zuzu , 17-máj-2015 ![]() |
|
![]()
|
0 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó