Sziasztok...!
Fácsén már játszottam egyszer egy ilyet és bizony, volt három nyertes is.
Akkor akik nyertek: Caleb, Foxiee és MW.
Nem lesz állandó, de néha-néha amikor rám jön akkor majd újraéleszteném ezt a topigot itt, a rajzos témákon belül.
A játék:
Gondoltam 3 számra, 1 és 100 között.
Egy ember három számot írhat, ma éjfélig. Ha valaki kitalált egyet, akkor már csak kettő marad értelemszerűen. (Azért hármat, mert kevesen vagyunk ezen a fórumon...)
Egy digitális skiccet kap aki kitalálta a számot. Egy vagy több referenciát kérek, vagy még az se feltétlen szükséges ha nincs neki. (pld Calebnél is így volt). A skicc után nincs variálás, átrajzoltatás mert ez nem request, nem commission csak egy játék. Azért csinálom, hogy gyakorolgassak és te is kaphass egy ajándék rajzocskát ami talán még tetszik is.
A digi skiccet odaadom, v itt letölthető. PSD file-t nem tartom meg utána csak a JPG-t, vagy még azt se feltétlenül, úgyh, ha tetszik mentsd le.
(Számokat most felírtam egy lapra és le is fotóztam dátum és óra mellett, hogy nehogy ebbe kelljen belekötni...Nem változtatok a három számon. Amin egyet kitaláltak, az kapja a rajzocskáját. A fotót természetesen kirakom, amint meglesz a három szám. HA nincs meg mind a három, akkor addig mehetünk amíg meg nem lesz egy-egy napos felbontásban...)
Legutóbbi számok voltak: 11,69,1. (Egy kis spoiler: ezek most nincsenek benne a játékban)
Mw-t pedig már nem találtam meg
JÓ TIPPELGETÉST
Aki egyszer nyert, nyerhet újra, úgyhogy akárki tippelhet.
HA egy ember találná ki mind a három számot, átruházhatja a skiccét, vagy kap hármat
Szerkesztve Grion által: 05 május 2014 - 12:16