Szerintem a hozzászólások pusztán a subba olvasóit minősítik. Az eseményről készült videó alapján az átlag utcai emberek jól fogadták a jelenséget.
Hidd el, én tudom, milyenek az átlag fogadtatások Magyarországon, főleg, ha az ember suitban mászkál.. .
(Debrecenben és Pesten is...és érdekes, Debrecenben volt ember aki nemtetszését fejezte ki, de a többség persze az volt, aki aranyosan reagált rá. Külföldön ez sokkal lazább, főleg, mert ott az olyan emberke is több meg megszokott, aki "egyhelyben áll egész nap és nem dolgozik, sok a szabadideje, etc" és csak pénzért moccan meg...)
De a kommentek azért elszomorítóak tudnak lenni, főleg, hogy ez a kép más csatornán is megjelent neten. Én ezt úgy fogom fel, hogy a szájuk nagy mert gép előtt ülnek és semmi egyéb.
Bizonyításért...
Random néni hátulról megölel, merc cuki. Amúgy külföldi volt a hölgy....

Piroska is fotózott minket...

Itt pedig szintén külföldi leányzókkal pózolunk... de beengedtek minket múzeumba is. etc-etc-etc.... Szóval nekem tényleg nem kell magyarázni.

És az egyik legkedvesebb emlékem: Egyik legjobb barátom, aki itt nem látott már fél éve, suitban pedig ez előtt még SOHA

Szerkesztve Grion által: 06 április 2014 - 12:16