Nekem jópár kedvencem van és mióta megszületett ez a topic erősen agyaltam rajta hogy mit válasszak...
Ezért a döntősöket felsorolnám:
(Képeket azért link formájában tettem ki hogy ne foglaljon sok helyet a post)
-Ratchet mióta csak ismerem imádom! Eddig jópár részével játszottam a sorozatnak bár kevés volt igazán meg számomra ezért most elkezdtem gyűjteni a részeit...
amiket tényleg magaménak tudhatok az a Size Matters, Gladiators, QForce de ezek már teljesen ki vannak merítve és már nem tudok mit elérni bennük
viszont az élvezet még mindig az egekben 
Kép: [Link]
-Sly Cooper olyan 8 éves lehettem amikor először hallottam róla és megtetszett hogy törvényen kívül mászkál a háztetőkön és ami mozdítható az nem marad a helyén miután ő arra járt... Azóta is imádom játszani a játékot.
-Crash A leges-legelső olyan játék karaktere amit annyira imádtam játszani hogy az már kész legenda
még ha jól emlékszem PS1 környékén ismerkedtem meg vele akkortályt amikor még az volt a menő ha valakinek volt PS1 konzola... anno a Crash Bandicoot - Warth of Cortex rész volt a legelső amivel néha még ma is leülök játszani mert élvezhető
de játszottam a Crash Nitro Cart résszel is szó szerint addig amíg az első szériás PS2-t haza nem vágtam a túljátszással
végül a Crash:Twinsanity volt az ami megfogott és évekig játszottam vele 
-Tasmanien Tiger(Pontos nevében nem vagyok biztos) Szintén az elsők között volt bár egy kis csúszással mert ez már a PS2 középidőszakában volt az egyik kedvencem manapság már nem játszok a játékkal ugyanis az a 100%-os kijátszás az nagyon lefárasztott 
-Soild Snake Lopakodós játékok kirájának a főszereplője
imádom és kész
az ahogy belopakodik az ellenfél háta mögé az zseniális...
-Leon Kenedy Best Ever Zombie Game föszereplője (Resident Evil 4) nem is emlékszem már hogy hányszor játszottam már végig a játékot úgy hogy mindig mindent megszereztem azaz töröltem a 100%-os mentéseket ahol már semmit se lehetett megszerezni... PS2-n és Emulátoron egyaránt :3 És most hogy kiadták PC-re is ráadásul HD-ban megvan hogy mire fogok gyűjteni :3
-Toan Egyik kedvenc játékom föszereplője ahol meg kell mentenie a világot... Dungeon-ok végigfutása során sok sok ellenféllel és akadályal kell megküzdeni és már maga a játék mechanikája tetszik hogy én döntöm el hogy hova építem a házakat, a nappal-éjjel váltakozás, a random generált Dungeon-ök, és még sorolhatnám a menőbbnél menőbb dolgokat
szóval egy szó mint száz... imádom!
Szerkesztve TubeDog által: 02 március 2014 - 12:29
"Nem érdekel,ha fekete, fehér, ha biszexuális, homoszexuális, lezbikus, alacsony, magas, kövér, sovány, gazdag vagy szegény. Ha normális velem én is az leszek vele. Ennyire egyszerű." ~Eminem