Egyébként mind 2 Fur Affinity -ről van.
Ez a két artiszt megtalálható a DA-n és az FA-n is.

Ahogy sok más furry artiszt is. A google nem hozza be a FA-s képek linkjeit..
Na de így meg felelő ?
Tökéletesen.
Vagy még írjam oda hogy mennyi idő alatt, milyen eszközzel készítette el a napnak mely szakaszában lett vele kész. Menyi az eltelt idő a megrajzolása és a feltöltés között.
Nem kell, sőt a cipőmérete sem kell, sem pedig az élete nagy tragédiái.
Igazából az egyik részét nem értem hogy ez miért szükséges, ha érdekel valakit a téma az keresse meg saját maga, vagy várjon míg valaki posztol így lenne forgalma ennek a topicnak, másrészt meg értem hogy artist lévén neked sem tetszene a módszer hogy névtelenül osszák meg a művedet. A jövőben így csinálom ha annyira szükséges.
Az első részre: Az internet hatalmas. Attól hogy megnevezed a forrást, posztolhatsz máskor is attól az alkotótól ide. Na meg megismertettél minket két tehetséges artiszttel, akikbe lehet nem botlottam volna bele.

Még valami és akkor mi van ha a Artist ezen alkotása mellet tele van még Explicit tartalmú képekkel a galériája arra nincs szabály, vagy az már a saját felelőssége, mert nem a fórumon van ?
Ha a link az adott képre mutat, amit ide feltöltöttél (ahogy én is linkeltem), akkor semmi gond azzal, hogy az artisztnak vannak nsfw képei is.