Ez a téma a FiM-et érintő hírekről meg (nem) erősített információkról és ehhez hasonlatos szösszenetekről szól.
Álljon rögtön itt egy igen fontos hír...Immár hivatalos, LESZ SEASON 5.
Forrás: EQD
Elküldve: 19 január 2014 - 08:59
John Hoseco oldalát? :C De az E621-en még fen t vannak a holmijai.
Elküldve: 19 január 2014 - 09:42
Elvileg majd tesznek fel valami oldalt ahonnét le lehet tölteni az eddigi részeket. Azt olvastam az volt a gond, hogy túl nagyra nőt, és túl ismert lett. Aztán eltávolították blogját, és a Hasbro küldött neki egy "szerelmes" levelet. Ő meg valószínűleg úgy gondolta, hogy nem éri meg a pereskedés. És már amúgy is gondolkozott a befejezésen. Érthető: ilyesmit csinálni napi szinten nem kis munka, ráadásul ingyen. Nekem valószínűleg nem menne. Ez nem a gyűlölködőinek a sikere, akik most valószínűleg pezsgőt bontanak, holnap pedig kénytelenek új életcélt keresni. Amúgy idióták mindenhol vannak. Engem is gyűlölnek egy csomóan mert olyasmit rajzolok ami nekik nem tetszik.
Elküldve: 19 január 2014 - 21:42
Molestia úgy vélem kinőtte magát, a Hasbro-t ismerve pedig előre látható volt, hogy ebből ez lesz. Egyfelől meg lehet érteni, hogy nem szeretnék a franchise-ukat összemosni semmilyen "clop" dologgal. Az viszont tény, hogy nagyjából olyan tapintatosan kezelik az ilyen ügyeket, mint a gestapo anno a sajátjait.
Molly ellentmondásos karakter volt, de Gamer Luna már sokkal kevésbé volt közel a 18+ felé. Így az ő elvesztése inkább valamilyen kollaterális veszteségnek tudható be - és tulajdonképpen egyszer s mind ezért fáj jobban.
Elküldve: 19 január 2014 - 22:02
Molestia még a leginkább szelídnek mondható clop blog volt, vannak nála sokkal explicitebbek is, mégis ezt verték be. Nyilván mert túl nagy volt, de olvastam olyanokat hogy a DWM tagok spamelték a tumblr feljelentős gombját rajta -.-"
És igen, Gamer Lunát én is jobban sajnálom, bár ő már megjelent azóta pár másik blogon, amik szerintem továbbviszik a karaktert.
Elküldve: 20 január 2014 - 16:28
Elküldve: 13 február 2014 - 17:56
I have mixed feelings about this
Equestria Girls 2 spoiler vidi
De ha lesz olyan jó mint az első akkor nagy baj nem lehet
Elküldve: 14 február 2014 - 19:36
I have mixed feelings about this
Equestria Girls 2 spoiler vidi
De ha lesz olyan jó mint az első akkor nagy baj nem lehet
Ha lesz olyan szinten mint az egy, akkor én nem panaszkodom. Más kérdés, hogy a trailer alapján eléggé eeeeh...őőő... izé... hát szóval gagyi. Az elsőnek volt valami sztorija még, ennek?... Shake your tail, és kész.
Elküldve: 14 február 2014 - 23:54
Ha lesz olyan szinten mint az egy, akkor én nem panaszkodom. Más kérdés, hogy a trailer alapján eléggé eeeeh...őőő... izé... hát szóval gagyi. Az elsőnek volt valami sztorija még, ennek?... Shake your tail, és kész.
Ez egy perc az egy órás filmből, nem hiszem hogy erről szól az egész az első is mi volt? "gyagyi hájszkúl dráma" erre még egy démont is kaptunk a végén
0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó