Szerintem a "furry alapvető műveltség" része a következő három. Visszavonom bárki furry kártyáját, ha ezeket nem ismeri
Következő furtalin vizsga! 
Kevin and Kell: A világban minden állat antropomorf, és intelligens. A tápláléklánc viszont érvényben van. A főhős családban egy nyúl elvesz felesétül egy farkast, és közös gyermekük születik. A farkas előző házasságából van egy félvér róka kölyke. A nyúlnak egy korábban örökbefogadott sün lánya. Így szép az élet :3 Frissül minden nap
Freefall: Scifi. A főhős egy AI, farkas génekből létrehozva. A "gazdája" egy polip, aki ellopta őt (lefizette a hivatalnokot egy üveg piával). A gazdája egy űrhajót akar beüzemelni és sok-sok-sok törvényt megszegni, amire a főhős farkas korlátozottan alkalmas csak. Frissül: H, Sze, P.
Sabrina Online: Jelenkori, a főhős egy szkunk lány, nem mellékesen kocka (grafikus). Frissül: minden hó elején 3-4 poszt egybe.
Ha egyéb témákra is vevők vagytok, akkor javaslom még az alábbiakat:
Gunnerkrigg Court: Egy mítikus lények, állatok lakta erdő, és az emberi civilizáció határán található egy iskola. Még az emberi oldalon található, de át-átszivárog bele a másik oldal. A főhős frissel elárvult lány, aki eddig élete nagy részét egy kórházban töltötte, most viszont jó alkalma adódik rá, hogy felfedezze a világot. És azóta is.
Rajzilag is és történetileg is nagyon ott van, szeretem, ahogy vezeti a történetet. Az elején kezdetlegesebbek a figurák, de nekem átjött ott is, hogy mit akart érzékeltetni.
Battlepug: A főhős egy barbár, aki egy óriási mopszon lovagolva próbál bosszút állni a családját kiírtó sötét máguson. A történet még eléggé az elején jár, de érdekesek a karakterek, és rajzilag is kellemes a szemnek (olyan ostoba pofája van annak a kutyának, hogy jajjj).
Twokinds: Egyszerű furryt képzelgő manga imitációnak indult, aztán lettek a karakterek, megtanult az alkotó rajzolni. Ez is fantasy világ, anthro fajokkal, de emberek is élnek a világon.
Questionable content: A napi szappanoperám, hipszterekről szól (szigorúan emberek, bár akad 1-2 android is). Az általam olvasott képregények közül itt a leglátványosabb az alkotó fejlődése, gyakorlatilag a nulláról indult el. (Na jó, még a Slightly Damned mutatott hasonló előrehaladást)
Order of the stick: A bizonyíték rá, hogy nem kell kifinomult rajztudás egy képregény megalkotásához. Az első oldal gyakorlatilag olyan minőségű, mint az utolsó: pálcikaemberekből áll, pont-pont vesszőcske és bőven elég ez mindenre. A történet fentezi, kevéske rpg-s utalással.
Goblinscomic : Ez a történet bemutatja a kalandozást és szörnyölést a szörnyek oldaláról: a főhősök goblinok. Aztán vagy másfél évig szólt az őket üldöző "emberi" kalandozó csapatról.
The Abominable Charles Christopher: Sajnos az RSS olvasóm úgy döntött, hogy "elfelejti" ezt a képregényt és jó ideje nem jelezte a frissítéseket. Képi világilag nagyon kellemes, karakterileg furcsa lények, és állatok lakják ezt a világot. Jó lenne, ha tudnám, miről szól, tervezem elölről elkezdeni, úgyse tudom, hol szakadtam vele félbe.
Romantically apocalyptic: Valaki elmondhatná, hogy ez miről szól , egyre jobban elveszítem a fonalat (az épelmém érdekében inkább: ne!) és kérnék abból a szerből amit az alkotók szednek 
NSFW: Oglaf: Fantasy, szex, humor, bizarr mágikus ötletek. Frissül minden vasárnap :3