Ugrás a tartalomhoz






Fotó

Furmeet 0.2.0 BETA - Különleges Érdeklődések Ligája

Írta: Kyera , 17 január 2014 · 3.322 Megtekintés

Kedves bolyhos barátaink!

Eltelt egy hónap és ezzel eljött a következő furmeet.hu release ideje is! Ez alatt az egy hónap alatt kőkeményen beindult a fórum: több, mint 3000 hozzászólás született! Nem számítottam ekkora forgalomra rögtön az elején, de örülök neki, hogy megy az élet és nagyon remélem, hogy talin is sokan leszünk!

Újdonságok ebben a kiadásban
  • Elkészültek a Közösségi irányelvek
  • Megadható a Steam felhasználói név a profilodon
  • Útjának indul a Steampunk SIG
  • Elindulnak a zárt, meghívásos alapú SIGek
  • És hamarosan nyílik az NSFW SIG is
  • Továbbá befoltoztunk egy biztonsági rést
Ismert hibák
  • Sajnos a hosszú í továbbra is problémákat okoz több helyen is és egyelőre még nem találtuk meg az okát :(
SIGekről bővebben
Mint említettem útjának indítjuk a zárt SIGeket. Ezekből háromfélével lehet majd leginkább találkozni. Az első kategória az NSFW SIG, ami kifejezetten a felnőtt tartalmak gyűjtésére szolgál. Ide mindenkit be fogunk engedni, akiről tudjuk, hogy elmúlt már 18 éves. Az ezzel kapcsolatos szabályzás részleteit a Közösségi irányelvek között megtaláljátok.

Második kategóriát jelentik a teljesen láthatatlan meghívásos SIGek. Ilyet kérésre szivesen létrehozunk bárkinek, aki az Ötletdobozba egy részletes leírást közöl róla, hogy mit szeretne, milyen céllal és kik legyenek az új klikkjének a tagjai. A teljesen zárt SIG-be adott esetben akár moderátori jogokat is tudunk adni, de arra nincs lehetőség, hogy a tagok kezelését is átadjuk, ezért a tagok felvételét vagy eltávolítását továbbra is az adminoktól kell majd kérni. Ez sajnos az IPS limitációja, amin nem tudunk segíteni.

A harmadik kategóriája a SIGeknek a "félig zárt" típus. Ez azt jelenti, hogy bizonyos feltételek megvalósulása esetén (pl eljársz talikra) egyszercsak láthatóvá válik egy új SIG. Előfordul természetesen, hogy ekkor se tudsz még egyből belelépni, hanem valamilyen módon jelentkezned kell a SIGbe. Ilyen esetben a SIG tulajdonosai fogják eldönteni a jelentkezés feltételeit is és azt is, hogy elfogadják-e a jelentkezésed.

  • 6


Augusztus 2022

H K S C P S V
1234567
891011121314
151617 18 192021
22232425262728
293031    

Albumaim