Ugrás a tartalomhoz


Highest Reputation Content


#8818 Saját rajzok - műértő edition

Írta: Delphin on 05 április 2014 - 18:53

Megígértem, hogy jelentkezek, és íme.
Kezdjük azzal, hogy kb. végigpofoztam a topikot, mert a "derp az arca" nem kritika, hanem kritizálás.

Nézzük tehát a rajzodat: (színessel jelöltem mindent, amire figyelmet érdemes fordítani szerintem)
2gsjrx2.jpg

PIROS: A gerinccel alapvetően egyetértettem, és a közelebbi csípő és váll is ott van, ahol számítok rá, de a távoli csípő és a távoli váll ki vannak lökve. Ezen kívül szerintem a háta közepén nagyon hirtelen vág az ív, azon lágyítottam kicsit.
NARANCS: Ha a két piros karikát tekintjük a fenéknek, és onnan nőnek ki a lábak (jó esetben), akkor megfigyelheted, hogy a távolabbi láb rövidebb a kelleténél. (Lásd: narancs szaggatott vonal = azonos távolságok.) Ennek az az oka, hogy szemmértékre tökéletesen belőtted a távoli láb hosszát (tényleg), mivel valóban kb. olyan hosszúnak kell lennie, de a kilökött csípő azt az illúziót kelti, mintha így picit rövid lenne. További furcsaság (nyilakkal jelöltem), hogy mindkét lábfej be van fordítva a néző felé, ami eléggé kényelmetlen lehet a kislánynak.
LILA: Cicik. A ruha ráncai alapján a melleknek van némi tömege (nem 13 éves karakterrel van dolgunk), de kicsit magasra rajzoltad őket, mintha mégsem lenne tömegük. Lejjebb pofoztam a ciciket a lila vonalak alapján.
ZÖLD: Ez messze a legfontosabb! Itt van a "derp" nézés oka. Nagyon fontos tudni, hogy a nézést nem csak a szemöldök adja -- most tekintsünk el attól, hogy tilde szemöldök nincs -- hanem az is, hogy mennyire van a szem takarásban a szemhéj által. (A pupilla és a szivárványhártya.) További információ, hogy a szem fehérje látszik-e, és ha igen, akkor a pupilla felett látható, vagy alatta. Az ember ezekből mondja meg, hogy akivel épp dolga van, az ideges, álmos, kéjelgő, fél, kíváncsi, nyűgös, stb. Példa: ha a teljes pupilla látszik, és felette is látható a fehér, az ideges nézés; ha ezzel együtt össze van vonva a szemöldök, az haragos nézés, ha pedig fel van ráncolva a szemöldök, az ijedt nézés. Te ez utóbbit rajzoltad, ezért nézett ki úgy, mint akire az anyukája rányitotta az ajtót maszturbáció közben, és most meg akarja magyarázni, hogy az miért nem úgy volt.i3yu8o.jpg

Picit kisebbre vettem a vigyort is, hogy ne legyen annyira telemarketinges.
SZERK: a karját is lesimítottam, de nem azért, mert Roe-t zavarta, hanem azért, mert az anatómiai ismereteket mellőző "felesleges görbék" nekem is hibám volt évekig, buta göcsörtös végtagok tömkelegét vetettem papírra. Különösen a térd-könyök páros okozott sokáig terrort. Aztán rájöttem, hogy vannak végtagok és helyzetek, ahol a rajzfilmekből is ismert részletcsökkentések nem csak az én életem teszik könnyebbé, hanem a néző számára is kellemesebb az eredmény. (Lásd: teljes bal kar.)
  • 17


#7023 Derű-látó

Írta: Ralesk on 04 március 2014 - 21:36

81pWl4O.gif
  • 11


#5075 furmeat

Írta: Kieran on 04 február 2014 - 23:16

yaaay, és még pont kedd van! jövőhéten igyekszem reggelre már kész lenni vele D:

 

közben privát csatornákon lehet ötleteket adni! a humorérzékem nem a legjobb, és erről még tudomásom is van, szóval a segítség nem árt D:

Csatolt előnézeti képek:

  • 02.jpg

  • 11


#28032 Saját rajzok.

Írta: Grion on 27 július 2016 - 10:26

Amíg Baján voltam nyaralni, út közben csak azon pörögtem, hogy a párommal azon hülyéskedtünk, hogy HA nem az lenne a fursonánk ami, akkor szerinte én egy boci lennék...
Na, ebből indult ki, hogy elkezdtem gondolkozni egy boci karakteren. 

Így lett egy maciboci (röviden baci, ba dum ts!!). Svájci boci és egy medve... nem a fursonám, csak egy karakter. :) 
Ementáli, azaz Menty. 

Nem tudom, hogy valaha kezdek-e vele valamit, de most volt hozzá ihlet.

Csatolt előnézeti képek:

  • maciboci.jpeg

  • 11


#14346 2014-07 – júliusi furmeet

Írta: Gonnir on 17 július 2014 - 23:07

18 éven felülieknek!

Furwalk összefoglaló:


  • 11


#10611 [nagy szocialista topik] - Tisztelgés a munka ünnepe előtt

Írta: Desolate on 01 május 2014 - 08:15

Elvtársak! Elvtársnők!

 

Mint maguk is láthatják, idén ismét egy csodálatos és egyben büszke napon virradt ránk a szocialista munka ünnepe. Ennek nyilvánvaló oka a munkás furry osztály két kezének egész évi áldásos gyümölcsében keresendő amely olyan emberi ésszel fel nem fogható erő képviselésére alkalmas amely magával a puszta természeti törvényekkel is képes szembeszállni és stabil alapokon tartani, ahogy teszi ezt a legjobb, Hejőcsabai Építőipari Vállalat kettes számú keverőtelepén előállított beton a megannyi, a megfáradt munkásosztály kiszolgálását szolgáló modern emelvény alapjaként.

 

Minden, az elmúlt év során, és a folyamatban lévő öt éves terv keretén belül legyártott Bad Dragon dildo, nyakörv, latex catsuit és extra méretű óvszer azon fáradtságos és sokszor embert próbáló erőfeszítések kitartó eredménye, amely kizárólag egy igaz, szocialista érzelmű furry sajátja. De! A a tisztességesen elvégzett munka eredményét ugyan ezen meggyötört lelkek tudják élvezni a szálloda szobák, playroomok és a nemzetközi conok különböző szegleteiben. A jól megérdemelt virsli és sör elfogyasztása előtt egy-két percig emlékezzünk, hogy mindaz ami ma minket körülvesz, megannyi véres verejték árán kitágított ánusz, akaraton kívüli szexuális áldozattá válás, elfogyasztott alkohol, valamint másnap reggel kínzó felismerés és felejteni akarás árán születhetett meg.

 

Tisztelegjünk nagy vezéreink előtt, akik példaként szolgálnak mind a múlt, jelen és a jövő kor emberének. Akik nem féltek ha egy vagy több falloszt, erőszakos közösüléseket, orgiákat kellett papírra vetni, vagy éppen az élet viszontagságait bemutatandó élethűen lemodellezni. Ne feledjük a tőgyeket, amelyek mint reménysugár vágták át a kapitalista sötét égbolt zenitjeit és mentettek meg minket a mohó nyugat gondolkodásmódjától azáltal, hogy a fejünkre települtek és dicső szocialista dalokat harsogtak a fülünkbe megannyi éjjelen át, amitől újult erővel tudunk hozzálátni a napi MMORPG feladatunkhoz, hogy így növeljük a szerverek terhelését és ezáltal az ország gazdasági motorjának olajozottságát.

 

Tegyük a szívünkre a kezünket és emlékezzünk Lenin gondolataira, aki a dolgozószobájában ülve, a Kreml csodálatos ólomüveg lapjain kitekintve egy olyan világról álmodott, ahol a nő férfi, ahol a férfi nő, ahol az internet sávszél nem létezik egy gigabit alatt, valamint ahol a dráma olyan mértékben feledhető, mint az esemény utáni használt, nedves zsebkendő, amelyet a kukába helyezünk.

Csatolt előnézeti képek:

  • 4ab0866431c127dcd2c54541df7dec8b.jpg

  • 11


#25939 Saját rajzok.

Írta: Kelpi on 19 december 2015 - 23:03

Boldog karácsonyt! :D Hoztam egy adag Roe-t.

 

7.png


  • 10