Ugrás a tartalomhoz


Highest Reputation Content


#8818 Saját rajzok - műértő edition

Írta: Delphin on 05 április 2014 - 18:53

Megígértem, hogy jelentkezek, és íme.
Kezdjük azzal, hogy kb. végigpofoztam a topikot, mert a "derp az arca" nem kritika, hanem kritizálás.

Nézzük tehát a rajzodat: (színessel jelöltem mindent, amire figyelmet érdemes fordítani szerintem)
2gsjrx2.jpg

PIROS: A gerinccel alapvetően egyetértettem, és a közelebbi csípő és váll is ott van, ahol számítok rá, de a távoli csípő és a távoli váll ki vannak lökve. Ezen kívül szerintem a háta közepén nagyon hirtelen vág az ív, azon lágyítottam kicsit.
NARANCS: Ha a két piros karikát tekintjük a fenéknek, és onnan nőnek ki a lábak (jó esetben), akkor megfigyelheted, hogy a távolabbi láb rövidebb a kelleténél. (Lásd: narancs szaggatott vonal = azonos távolságok.) Ennek az az oka, hogy szemmértékre tökéletesen belőtted a távoli láb hosszát (tényleg), mivel valóban kb. olyan hosszúnak kell lennie, de a kilökött csípő azt az illúziót kelti, mintha így picit rövid lenne. További furcsaság (nyilakkal jelöltem), hogy mindkét lábfej be van fordítva a néző felé, ami eléggé kényelmetlen lehet a kislánynak.
LILA: Cicik. A ruha ráncai alapján a melleknek van némi tömege (nem 13 éves karakterrel van dolgunk), de kicsit magasra rajzoltad őket, mintha mégsem lenne tömegük. Lejjebb pofoztam a ciciket a lila vonalak alapján.
ZÖLD: Ez messze a legfontosabb! Itt van a "derp" nézés oka. Nagyon fontos tudni, hogy a nézést nem csak a szemöldök adja -- most tekintsünk el attól, hogy tilde szemöldök nincs -- hanem az is, hogy mennyire van a szem takarásban a szemhéj által. (A pupilla és a szivárványhártya.) További információ, hogy a szem fehérje látszik-e, és ha igen, akkor a pupilla felett látható, vagy alatta. Az ember ezekből mondja meg, hogy akivel épp dolga van, az ideges, álmos, kéjelgő, fél, kíváncsi, nyűgös, stb. Példa: ha a teljes pupilla látszik, és felette is látható a fehér, az ideges nézés; ha ezzel együtt össze van vonva a szemöldök, az haragos nézés, ha pedig fel van ráncolva a szemöldök, az ijedt nézés. Te ez utóbbit rajzoltad, ezért nézett ki úgy, mint akire az anyukája rányitotta az ajtót maszturbáció közben, és most meg akarja magyarázni, hogy az miért nem úgy volt.i3yu8o.jpg

Picit kisebbre vettem a vigyort is, hogy ne legyen annyira telemarketinges.
SZERK: a karját is lesimítottam, de nem azért, mert Roe-t zavarta, hanem azért, mert az anatómiai ismereteket mellőző "felesleges görbék" nekem is hibám volt évekig, buta göcsörtös végtagok tömkelegét vetettem papírra. Különösen a térd-könyök páros okozott sokáig terrort. Aztán rájöttem, hogy vannak végtagok és helyzetek, ahol a rajzfilmekből is ismert részletcsökkentések nem csak az én életem teszik könnyebbé, hanem a néző számára is kellemesebb az eredmény. (Lásd: teljes bal kar.)
 • 17


#17201 FRISS! Az igazság Des-ről!

Írta: Storm on 04 november 2014 - 18:50

Dragoncow.jpg

 

[Eredeti: http://deevad.devian...ients-486147149 ]


 • 13


#14189 2014-07 – júliusi furmeet

Írta: CodieFox on 14 július 2014 - 14:59

Sziasztok!

 

Mit ne mondjak, valami eszméletlenül jól sikeredett a szombati Furwalk és a tali. Jó volt viszontlátni a régi arcokat és ismerkedni az újakkal is egyaránt.  :)

 

Hihetetlen volt látni, hogy itt Budapesten mennyien fogadtak minket mosolyogva. Nem szitkozódva, hanem egyenesen érdeklődve fordultak hozzánk, hogy kicsit részesei legyenek ennek a "varázsnak", amit a fursuiteresek, Dave, Foxiee és Zuzu adtak. Persze lehet a többieknek ez már nem volt meglepő, de számomra ez volt az első suitwalk, amin részt vehettem.

 

budapets.jpg

 

Külön köszönet a szervezőknek, hogy egy igazán megfelelő helyet találtak a több mint harminc fős társaságnak. Az előadás minden perce egyaránt élvezhető volt. Ráadásul én tényleg hiszem, hogy többet is ki tudunk hozni magunkból az idők során, hogy a hírünk akár nemzetközi szintre is emelkedhetne.  :)


 • 13


#5805 [rajzolási napló] Zombi Apokalipszis

Írta: Max on 18 február 2014 - 22:03

És sikerült eljutnom a végére. Végül 48 layernél álltam meg. Bár igaz a házakat a háttérben kicsit elnagyoltam, de legalább így kevésbé vonják el a fókuszt a kép közepéről. ^^;

 

zombie.jpg


 • 12


#14371 Saját rajzok.

Írta: Kieran on 18 július 2014 - 22:28

1405718805.akitary_ghoul_av.gif

 

Tokio Ghoul <3


 • 12


#7023 Derű-látó

Írta: Ralesk on 04 március 2014 - 21:36

81pWl4O.gif
 • 11


#5075 furmeat

Írta: Kieran on 04 február 2014 - 23:16

yaaay, és még pont kedd van! jövőhéten igyekszem reggelre már kész lenni vele D:

 

közben privát csatornákon lehet ötleteket adni! a humorérzékem nem a legjobb, és erről még tudomásom is van, szóval a segítség nem árt D:

Csatolt előnézeti képek:

 • 02.jpg

 • 11


#28032 Saját rajzok.

Írta: Grion on 27 július 2016 - 10:26

Amíg Baján voltam nyaralni, út közben csak azon pörögtem, hogy a párommal azon hülyéskedtünk, hogy HA nem az lenne a fursonánk ami, akkor szerinte én egy boci lennék...
Na, ebből indult ki, hogy elkezdtem gondolkozni egy boci karakteren. 

Így lett egy maciboci (röviden baci, ba dum ts!!). Svájci boci és egy medve... nem a fursonám, csak egy karakter. :) 
Ementáli, azaz Menty. 

Nem tudom, hogy valaha kezdek-e vele valamit, de most volt hozzá ihlet.

Csatolt előnézeti képek:

 • maciboci.jpeg

 • 11


#25364 Saját rajzok.

Írta: KekPafrany on 09 november 2015 - 10:01

Az utóbbi idők eredményei:

 

down_and_done_by_kekpafrany-d9chx0q1.png

http://fav.me/d9chx0q

western_tengu_by_kekpafrany-d9g0jky1.png

http://fav.me/d9g0jky

a_wasp_came_into_the_office___by_kekpafrany-d9g0k4j1.png

http://fav.me/d9g0k4j

 

 


 • 11


#25023 A Furryről szóló Nemzeti Konzultáció 2015

Írta: foxanthro on 25 október 2015 - 22:02

Már harmadjára olvasom el, de kurvára nem sikerül megérteni, hogy mi az igazi bajod, főleg így hirtelen a semmiből.

Egyrészt ha nem csak rólad van szó, hanem általánosságban, akkor a többiek miért nem tudnak szólni, hogy "hékás, nem azért jöttem ide, hogy gecizzenek velem".

Másrészt a "Nem, a sebek nyalogatását már befejezték a tagok, jelenleg én meg fogadóórát tartok."-típusú személyeskedően bunkó kommentekkel meg csak azt éred el, hogy aki esetleg szimpatizálna veled, még azok is be fognak neked szólni.

Harmadrészt pedig a mikroagresszió elkerülhetetlen, az más kérdés, hogy ki mennyit vált ki a másikból, illetve egyes tagok kimondottan szeretik ezt túlzásba vinni. Viszont ha megfigyelted, ők pont nem itt vannak, hanem FB-n.


 • 11


#23226 WHEELERS. Avagy Magyarország elsőszámú furry képregénye. :D

Írta: Kelpi on 28 június 2015 - 20:26

Mert színeket akartatok vagy mi. :D

 

rb.jpg


 • 11


#20325 McDonadls rajongóknak!!!!

Írta: Delphin on 08 március 2015 - 20:13

Amikor nemtetszésem fejezem ki a mekis kaják ellen, rendszeresen megkapom, hogy nem értik mi a bajom, OK hogy "junkfood" de ANNYIRA azért nem rossz, vagy legalábbis nem rosszabb más gyorskajáldáknál.
 
Well, íme a bizonyíték az ellenkezőjére:
http://themindunleas...onsumption.html


Meg fogod kapni a magadét most is.

Arra ugyanis nem voltál figyelmes, hogy a "pink sludge" az USA-ban elérhető dolog, mert az európai élelmiszer-ipari szabályozások egyszerűen nem engedik. Az európai gyorskaja ennek köszönhetően "jobb minőségű", sőt, számos anekdota származik amerikai turistáktól, akik meglepődtek, hogy a nagy tó ezen oldalán hirtelen mennyivel jobb egy -- mondjuk mekis -- burger.

Az Egybesült Államokban pont a kapitalizmus torz felfogása vezetett a megoldáshoz. A "verseny, bármi áron" gondolkozásnak megfelelően a 99 centbe kerülő "alap" burger (gondolj egy itthoni mekis sajtburgerre, csak egy-két centivel nagyobb) lassan 30 éve ugyanabba a 99 centbe kerül, pedig az infláció miatt annak a pénznek a vásárlóereje most hasraütés alapján kb. a fele. Ezek után csak természetes, hogy ott spórolnak, ahol csak lehet, nehogy át kelljen lépni a nyomorult parasztok számára lélektani jelentőségű árhatárt. A zsömle nem tud olcsóbb lenni, a sajt már évek óta csak integetni szokott a szomszéd futószalagon a tejnek, szóval nyilván a húson lehet megtakarítani, azt úgyis csak fűszerezni kell, és észre sem veszik.

Ha ugyanezen idő alatt végignézed, hogy mennyibe került pl. Magyarországon egy sajtburger, akkor láthatod, hogy hajdanán volt talán 150 forint, aztán 190, utána rövid ideig "kettőt kapsz 300-ért", aztán 400-ért, aztán megszűnt az akció és egy darab szendvics lett 250. Azt hiszem, jelenleg 290 Ft a sajtburgerük. Tették ezt azért, mert az európai szabályok miatt egyrészt nem darálhatnak százforintos macskaeledel konzervtartalmat a szendvicsekbe, másrészt pedig azért, mert kiderült, hogy a vásárló ki fogja fizetni az új árat, ha tudja, hogy nem szarral etetik. Ez utóbbiból tanulhatna az USA is. Sőt, igazából tanul is, mert folyamatosan felfutóban vannak az "alternatív" kajáldák, akik kielégítik ezt a növekvő igényt, a nagy multinacionális keresztszüleik viszont túl nagy tehetetlenségűek ahhoz, hogy ilyen gyorsan merjenek reagálni egy trendre.
 • 11


#20203 Saját rajzok.

Írta: Jackrow on 28 február 2015 - 00:16

WINDBENDERS

 

1425069521.jackrow_wairu_zephyrue_1500x1

 

Fox Amoore zenéje inspirálta: I know Kung-Fu

source: http://www.furaffini.../view/15871856/

ha FA nem menne: https://www.sofurry.com/view/824532

 

Bal oldalon Wairu az a karakterem, amikor édesanyám jógáján tapasztalt érzések során jött az ihlet megalkotni őt. Történetét tekintve szerzetesek nevelték, és az ő útjukat is járja.

A jobb oldali oriental-chimera Zephyrue, fursonáját suitban még EF 20-an láttam, és az a durva, hogy a lounge-ban ott volt mellettünk. Nagyon megtetszett, és gondoltam egy történet erejéig megrajzolom, de arra jöttem rá, hogy ez több, mint jó annál! Szeretném a történetet folytatni majd még egy képben legalább.

 

A harmadik szem nem csak dekorációs céllal lett betéve mindkettejüknek, hanem ez a megérzésre nyitottságot jelképezi.


 • 11


#18412 Saját rajzok.

Írta: Jackrow on 08 december 2014 - 01:21

Fox Amoore, és jómagam collaboration munkája Rogue-nak. Eleinte el sem akartam hinni, hogy engem bíz meg ilyen feladattal. =) Ha tört, ha szakadt, ezt megcsináltam!

 

Incoming!

1417989234.jackrow_rogue_smush_1061x1500

Forrás

A zenei aláfestés Fox Amoore által.


 • 11


#16800 Saját rajzok.

Írta: KekPafrany on 24 október 2014 - 22:46

Rpg-re karakter alkotáskor sokáig tépelődtem két alternatíva között. Ő volt az egyik indulóm. Végül nem őt választottam, de majd legközelebb :3

 

owlett00_.png

 

http://fav.me/d83zj9r

 

 

 


 • 11


#15535 [Rajzolási Napló] Nullától a Pixel Artig 20 óra alatt

Írta: Desolate on 29 augusztus 2014 - 17:40

A videóbani szemléletfeltárás briliáns! Nekem bejött.

 

A pixelgrafikáról nekem ezek ugrottak elő fejben, hátha ad még további ötletet:

pixel_room_01_by_darkdoomer.png

k1tchn_by_darkdoomer-dtkux5.png

Szósz:

http://darkdoomer.de...oom-01-42805343

http://darkdoomer.de...K1TCHN-49682057

 

NA! Alkotni egy dolog... De átfutottunk egy korán sem elhanyagolható körülmény felett: mire gondolhatott a művész?

 

Lássuk az első képet.

Jobbról balra haladva rájöhetünk, hogy igazából a baj nem is olyan kicsi. Azt már régóta tudjuk, hogy attól furry a furry, hogy van otthon egy Wacom tabletje. Ezt a tényt nem volt rest a művész kihangsúlyozni, közvetlenül az elfeledettnek hitt Elton John cd mellett az asztalon már bele is botlunk egybe, aminek a kihasználatlanságát mi sem mutathatná jobban, mint az, hogy a teljes terjedelmének egyharmadával be van tolva azon CRT monitorok alá, amelyeken valószínűsíthetően főhősünknek sokat kellett spórolnia, hogy az a fél falnyi házimozi ki legyen hozva teskós áruhitelre. Ennek örömére a lakótársa egy szál csöcsben meg is nézi rajta rendszeresen a Queen '86-os fellépést a Népstadionban, amibe olyan mértékben bele tud feledkezni, hogy észre sem veszi, hogy a matracra lebaszott noti már dobott is egy hibaüzenetet a túlmelegedés miatti kritikus leállásról. Az balos oszlophangfal pont nem zár rá a sarokra, ezzel garantálva, hogy aki a szobába belép, hirtelen észre sem veszi a könyvespolc elé lerakott, selejtezéskor a cégtől kilopott HP LaserJet P2035-os nyomtatót. Nem feltétlenül sikerült ilyen jól a mutatvány a fatertól örökölt Videoton erősítővel, ami a harminc négyzetméteres szobában csak az élére állítva fért el, de annak okán, hogy ez ne legyen feltűnő a fáskamrából be lett hozva a kibaszott 280-as Stihl LÁNCFŰRÉSZ és, hogy az enteriőr egységes maradjon mellé került annak praktikeres utánzata is. Ez mi a retkeskurvaélet? Abba én már halál komolyan bele sem merek menni, hogy miért kell a konyhaszekrény tetejéről aggódva figyelni, hogy ki az a barom, aki a reggelire elfogyasztani kívánt egész marcipános torta mellé bever egy fél üveg Lánchíd brandyt, majd mint aki jól végezte dolgát leveszi az automata fegyverét a hűtő tetejéről és megy elfoglalni a  Krím-félszigetet. :D


 • 11


#14346 2014-07 – júliusi furmeet

Írta: Gonnir on 17 július 2014 - 23:07

18 éven felülieknek!

Furwalk összefoglaló:


 • 11


#12805 Saját rajzok.

Írta: Kieran on 09 június 2014 - 20:33

*drops dead*

1402166813.akitary_icons.jpg

 

ha valaki kért még ilyet és elfelejtettem az szóljon, nem találom a furmeetes topikot amiben felmerült!


 • 11


#10611 [nagy szocialista topik] - Tisztelgés a munka ünnepe előtt

Írta: Desolate on 01 május 2014 - 08:15

Elvtársak! Elvtársnők!

 

Mint maguk is láthatják, idén ismét egy csodálatos és egyben büszke napon virradt ránk a szocialista munka ünnepe. Ennek nyilvánvaló oka a munkás furry osztály két kezének egész évi áldásos gyümölcsében keresendő amely olyan emberi ésszel fel nem fogható erő képviselésére alkalmas amely magával a puszta természeti törvényekkel is képes szembeszállni és stabil alapokon tartani, ahogy teszi ezt a legjobb, Hejőcsabai Építőipari Vállalat kettes számú keverőtelepén előállított beton a megannyi, a megfáradt munkásosztály kiszolgálását szolgáló modern emelvény alapjaként.

 

Minden, az elmúlt év során, és a folyamatban lévő öt éves terv keretén belül legyártott Bad Dragon dildo, nyakörv, latex catsuit és extra méretű óvszer azon fáradtságos és sokszor embert próbáló erőfeszítések kitartó eredménye, amely kizárólag egy igaz, szocialista érzelmű furry sajátja. De! A a tisztességesen elvégzett munka eredményét ugyan ezen meggyötört lelkek tudják élvezni a szálloda szobák, playroomok és a nemzetközi conok különböző szegleteiben. A jól megérdemelt virsli és sör elfogyasztása előtt egy-két percig emlékezzünk, hogy mindaz ami ma minket körülvesz, megannyi véres verejték árán kitágított ánusz, akaraton kívüli szexuális áldozattá válás, elfogyasztott alkohol, valamint másnap reggel kínzó felismerés és felejteni akarás árán születhetett meg.

 

Tisztelegjünk nagy vezéreink előtt, akik példaként szolgálnak mind a múlt, jelen és a jövő kor emberének. Akik nem féltek ha egy vagy több falloszt, erőszakos közösüléseket, orgiákat kellett papírra vetni, vagy éppen az élet viszontagságait bemutatandó élethűen lemodellezni. Ne feledjük a tőgyeket, amelyek mint reménysugár vágták át a kapitalista sötét égbolt zenitjeit és mentettek meg minket a mohó nyugat gondolkodásmódjától azáltal, hogy a fejünkre települtek és dicső szocialista dalokat harsogtak a fülünkbe megannyi éjjelen át, amitől újult erővel tudunk hozzálátni a napi MMORPG feladatunkhoz, hogy így növeljük a szerverek terhelését és ezáltal az ország gazdasági motorjának olajozottságát.

 

Tegyük a szívünkre a kezünket és emlékezzünk Lenin gondolataira, aki a dolgozószobájában ülve, a Kreml csodálatos ólomüveg lapjain kitekintve egy olyan világról álmodott, ahol a nő férfi, ahol a férfi nő, ahol az internet sávszél nem létezik egy gigabit alatt, valamint ahol a dráma olyan mértékben feledhető, mint az esemény utáni használt, nedves zsebkendő, amelyet a kukába helyezünk.

Csatolt előnézeti képek:

 • 4ab0866431c127dcd2c54541df7dec8b.jpg

 • 11


#25939 Saját rajzok.

Írta: Kelpi on 19 december 2015 - 23:03

Boldog karácsonyt! :D Hoztam egy adag Roe-t.

 

7.png


 • 10